Британската авиокомпания Монарк еърлайнс (Monarch Airlines) прекрати полетите си заради

...
Британската авиокомпания Монарк еърлайнс (Monarch Airlines) прекрати полетите си заради
Коментари Харесай

Британска авиокомпания прекрати полетите, изостави 110 хил. свои клиенти в чужбина

Британската самолетна компания " Монарк еърлайнс " (Monarch Airlines) приключи полетите си поради стопански компликации. Отменени са 300 000 резервации, а пострадали са 110 хиляди нейни клиенти, които не могат да се върнат от чужбина, съобщи ДПА.

" Това е невиждана обстановка и защото има 110 хиляди пасажери по света, английското държавно управление помоли Управлението за гражданска авиация да координира полетите за завръщането във Англия на всички клиенти на " Монарк ", се показва в известие на Управлението за гражданска авиацията на Обединеното кралство в Туитър.

" За страдание би трябвало да обявим, че компанията стопира полети си ", заяви " Ройтерс ", цитирайки официално съобщение на " Монарк еърлайнс ".

Според изказване на транспортното и външното министерство на Англия управляващите на Острова са почнали най-мащабната си в спокойно време интервенция за връщане на пасажерите вкъщи.

Ще бъдат употребявали над 30 чартърни самолета, посочи секретарят по превоза Крис Грейлинг, представен от " Прес асосиейшън ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР