Британската армия изпрати 200 души персонал в болници на националното

...
Британската армия изпрати 200 души персонал в болници на националното
Коментари Харесай

Криза! Повикаха армията на помощ в болниците в Лондон

Британската войска изпрати 200 души личен състав в лечебни заведения на националното опазване на здравето в Лондон за запълване на острия дефицит на здравни служащи.

Министерството на защитата обезпечи 40 военни лекари и 160 общи служащи, които ще оказват помощ в лондонските лечебни заведения през идващите три седмици. Болниците в английската столица бяха наранени извънредно съществено от отсъствия на личен състав, защото хиляди са или заболели или се самоизолират след настъплението на разновидността Омикрон.

Болниците в Лондон са затруднени доста повече в този момент, в сравнение с преди месец, защото в тях има 4 000 пациенти с Covid-19 спрямо 1 100 през декември. Директорът на Кралския лицей за медицински сестри Патриша Маркис съобщи, че включването на армията демонстрира, че държавното управление повече не може да отхвърля, че има рецесия с личния състав в националното опазване на здравето.

Наблюдава се и закъснение в пропорцията на имунизираните в столицата по отношение на Англия като цяло. 69% от лондончани са с първа доза, 63% с втора и 40% с трета бустерна доза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР