Британската актьорска двойка Рейчъл Уайз и Даниел Крейг накараха феновете

...
Британската актьорска двойка Рейчъл Уайз и Даниел Крейг накараха феновете
Коментари Харесай

Ще закъснее ли новият филм с Джеймс Бонд заради бебето на Даниел Крейг?

Британската актьорска двойка Рейчъл Уайз и Даниел Крейг накараха почитателите на шоубизнеса да избухнат от неспокойствие, когато оповестиха, че чакат първото си дете.

Прекрасна за едни, новината изненада не толкоз прелестно други. Това са почитателите на сътрудник 007, които се тормозиха, че раждането може да отсрочи излизането на новата продукция за Джеймс Бонд. Подробностите към последната поява на тайния разузнавач бяха забулени в загадка, само че Даниел Крейг бе разгласен изрично за ролята на основния воин, а Дани Бойл беше доказан като режисьор на кино лентата.

Британският „ Сън “ написа: „ Може да се наложи Даниел да се концентрира върху неща у дома с Рейчъл, които са свързани с разтърсващи живота промени “.

Премиерата на 25-тия филм от хитовата поредност в началото бе оповестена за 2019 година

Крейг ще се превъплъти в известния разузнавач за пети път, след шестте на сър Шон Конъри и седемте на сър Роджър Мур. Той удостовери, че 25-ият Бонд ще бъде за него финален. А кой ще го замести? Със сигурност това ще провокира огромни разногласия!

50-годишният Даниел и 48-годишната Рейчъл оповестиха предходната седмица, че с неспокойствие чакат своето бебе. “Даниел и аз сме толкоз щастливи!, показа Рейчъл. „ Това е такава тайнственост! “

Родената в Лондон звезда към този момент има 11 годишен наследник, Хенри, от холивудския режисьор Дарън Аронофски.

Даниел пък има 25-годишна щерка Ела от брака си с актрисата Фиона Лаудън. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР