Британската актриса Софи Търнър съди бившия си партньор, певеца Джо

...
Британската актриса Софи Търнър съди бившия си партньор, певеца Джо
Коментари Харесай

След развода: Софи Търнър съди Джо Джонас

Британската актриса Софи Търнър съди някогашния си сътрудник, артиста Джо Джонас, с искане да върне двете им деца в " нормалното им местожителство " в Англия.

Звездната двойка разгласи по-рано този месец, че се развежда след повече от четири години брак.

Тогава те дефинираха раздялата като " другарска ".

В четвъртък обаче юристите на 27-годишната Търнър подадоха правосъдна молба, в която се базират на " непозволеното задържане " на децата им в Ню Йорк.

По-рано тази седмица Софи Търнър беше снимана да вечеря с попзвездата Тейлър Суифт, която се срещаше с Джо Джонас през 2008 година В обществените медиисе появиха фотоси на двете, разхождайки сепод ръка.

34-годишният артист от американска момчешка поп група Джонас Брадърсиска взаимно настойничество над двете им дъщери - Уила, която е родена през 2020 година, и второто им дете, което е родено предходната година, само че чието име не е оповестено обществено.

Според юридическата петиция наСофи Търнър, с която Би Би Си се е срещнала, двойката е направила Англия собствен " непрекъснат дом " през април. В документите се показва, че Джонас погрешно е твърдял в молбата си за бракоразвод, че децата, които имат двойно поданство, са живели във Флорида през шестте месеца преди да я подаде.

Търнър и Джонас са се съгласили, че на децата е било разрешено да пътуват до Съединени американски щати през август, където татко им е бил на турне, се показва в молбата, само че това е било " краткотрайно съглашение ".

В правосъдното заявление се споделя още, че двойката се е срещнала в края на предходната седмица, с цел да разиска раздялата си, по време на която Софи Търнър е повторила " контрактувания проект " децата да се върнат " вкъщи в Англия ".

Твърди се обаче, че Джо Джонас е отказал да върне паспортите им и да ги изпрати в Обединеното кралство и сега Търнър е в Ню Йорк с децата.

В отговор на обвиняванията представител на Джо Джонас съобщи пред CNN, че срещата на двойката в неделя е била " сърдечна " и че усещането му е, че те са " постигнали схващане, че ще работят дружно за приятелско споразумяване на взаимното родителство ".

" Децата са родени в Съединени американски щати и са прекарали по-голямата част от живота си в Съединени американски щати. Те са американски жители ", съобщи представителят.

Те прибавиха, че Джо Джонас желае Софи Търнър " да преразгледа тежката си правна позиция и да продължи напред по по-конструктивен и персонален метод " и че " единствената му грижа е благополучието на децата му ".

Софи Търнър е най-известна с ролята си на Санса Старк в " Игра на тронове ", а също така е взела участие в трагичния сериал " Стълбището " и във филмовата поредност " Х-Мен ".

Като солов реализатор Джонас издаде сингли, измежду които Just In Love и This is Me, дует с Деми Ловато.

Но най-известните му песни са с братята му Ник и Кевин Джонас. Като група Jonas Brothers преди този момент участваха в личен сериал по Disney Channel и завоюваха шлагери с SOS, Burnin` Up, Sucker и Waffle House.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР