Британската актриса и продуцент Джоан Колинс шокира феновете си със

...
Британската актриса и продуцент Джоан Колинс шокира феновете си със
Коментари Харесай

89-годишната Джоан Колинс се пусна по бански заедно с 32-години по-младия си пети съпруг

Британската актриса и продуцент Джоан Колинс шокира почитателите си със фотоси по бански. 89-годишната звезда от сериала " Династия " сподели по какъв начин е прекарала Коледа в Бевърли Хилс.

 

От фрагментите излиза наяве, че по празниците легендата е била в компанията на петия си мъж Пърси Гибсън, който е по-млад от нея с цели 32 години. По всичко проличава обаче, че разликата в годините не е проблем за съпрузите и двамата умеят да се забавляват добре.

 

Неостаряващата икона несъмнено не се тормози от годините си и самоуверено показва фигурата си пред обектива.

 

На въпросните фотоси, които се появиха в профила ѝ в Инстаграм, тя театралничи, издокарана в бански с тънки презрамки с леопардов принт, откриващ отчасти гърба ѝ. Актрисата е допълнила визията си със слънчеви очила, солидни обеци, висулка и алено червило, а косата си е събрала на кок.

 

Неостаряващата икона несъмнено не се тормози от годините си и самоуверено показва фигурата си пред обектива. Гледката хвърли във екстаз феновете на актрисата. Те оцениха уместно новата порция фрагменти и засипаха любимката си с похвали. Някои даже побързаха да отбележат, че Колинс наподобява много по-млада за годините си, написа " Блиц ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР