Британската актриса и модел Кара Делевин отпразнува четири месеца трезвеност.

...
Британската актриса и модел Кара Делевин отпразнува четири месеца трезвеност.
Коментари Харесай

Кара Делевин проговори как се справя със зависимостите

Британската актриса и модел Кара Делевин отпразнува четири месеца трезвеност. Тя приказва за зависимостта си от неразрешени субстанции в изявление за Vogue.

30-годишната Делевин споделя, че предходната година е видяла фотоси на папараци , които я тласнали към рехабилитация . На тях актрисата очевидно се държеше несъответстващо и беше облечена повърхностно. Делевин изясни срутва си с последствията от пандемията и упованието на 30-годишнината. " Не спах. Бях отвън строя. Тъжно е, тъй като мислех, че се развличам, а след това разбрах, че наподобявам зле. Понякога би трябвало да се свериш с действителността, тъй че по някакъв метод съм признателна за тези фотоси “, призна тя.

Делевин означи, че желае да отпразнува рождения си ден през август 2022 година, като че ли е последният й. „ В къщата, в която живеех, имаше кула и аз някак се затворих в нея, съвсем не излизах. Промените пристигнаха, само че аз им се съпротивлявах толкоз доста, радвах им се и скърбях в това време “, спомня си тя.

До септември 2022 година Делевин осъзнава, че има потребност от помощ и взема решение да отиде на терапия. Актрисата се записва в рехабилитационен център, където стартира стратегия за възобновяване от взаимозависимост в 12 стъпки. Делевин означи, че процесът не всеки път протича безпрепятствено, само че тя схваща, че не би трябвало да очаквате неотложен резултат. „ Наслаждавам се на трезвеността, в действителност ми харесва да излизам, да танцувам, да се развличам и да повеждам задълбочени диалози и да се свързвам с хората “, сподели тя.

Сега, продължавайки лечението и практикувайки йога, Делевин към този момент четвърти месец се усеща свободна от зависимостите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР