Британската актриса Джуди Денч призна, че е превърнала градината си

...
Британската актриса Джуди Денч призна, че е превърнала градината си
Коментари Харесай

Джуди Денч: Животът ми е дървета и шампанско


Британската актриса Джуди Денч призна, че е трансформирала градината си в самобитен мемориал на свои умряли близки. Звездата, чийто брачен партньор Майкъл Уилямс умря през 2001 година, разкри, че сади дърво в памет на всеки обичан от нея човек, който е изгубила.

„ Дори трансфорах своята градина от 6 хектара в загадка гора и виждам на дърветата като на семейство. В момента животът ми е единствено дървета. Дървета и шампанско “, признава тя в документален филм, отдаден на кариерата й по Би Би Си. „ Започнах да сея дървета с моя брачен партньор Майкъл Уилямс. Всеки път щом родственик или другар починеше, ние садяхме дърво “, споделя тя.

За актрисата това е метод да си уважи своите близки, като посредством дърветата споменът за тях остане във времето. „ Спомен, който остава и става все по-прекрасен “, изяснява Днеч.

Актрисата също по този начин разкри, че в продължение на година се е учила от ръководителя на Кралската ботаническата градина Тони Къркман, с цел да научи повече за виталния цикъл на дърветата и за метода, по който те споделят посредством подземната си мрежа от корени.

„ Под краката ни има една голяма мрежа. Те освен могат да си изпращат известия, само че също по този начин споделят храна и вода между тях “, сподели актрисата. Тя призна също, че когато сади дърво в памет на неин непосредствен, постоянно се надява то да стане част от общественост. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР