Британска студентка иска да продаде своята девственост на онзи, който

...
Британска студентка иска да продаде своята девственост на онзи, който
Коментари Харесай

26-годишна студентка Жасмин твърди, че е девствена и се продава на правилен богаташ, родителите ѝ я подкрепят

Британска студентка желае да продаде своята непорочност на оня, който даде най-вече в интернет. Тя твърди, че решението ѝ е подкрепяно от нейните родители. 26-годишната Жасмин споделя, че „ ѝ е писнало да чака верния мъж “ и се надява да събере милиони, с цел да си обезпечи бъдещето. Така тя ще стане следващата жена, последваща съществено притеснителната мода с търговия с девствена плът, написа в. „ Сън “. Жасмин споделя: „ Наистина почитам дамите, които се държат обичайно и чакат за секс след брака. Аз бях една от тях. Наистина желаех да изчакам верния. Но към този момент не ми се чака. Затова избрах различен метод, който да ме направи щастлива. Сигурна съм в решението си “.

 Jasmin, a student in London, is offering to sell her virginity to the highest bidder

Жасмин, която твърди, че учи в Лондон, прибавя: „ Нека да бъдем почтени, кой не би предпочел да направи някой различен милион за първия си път, вместо да го направи с някой, който така и така ще си тръгне? “.

 Jasmin is the first Briton to join the disturbing trend of women selling their virginity online

Студентката твърди още, че родителите ѝ я поддържат. По думите ѝ, те са на мнение, че тя към този момент е огромна и може да взима сама решенията за своето бъдеще. Те също се съгласяват с нея, че е по-добре да продаде девствеността си, в сравнение с да я даде на някой, който по-късно ще я изостави.

 Revealing images of Jasmin on the Cinderella Escorts website, where her virginity is being auctioned to the highest bidder

Във видео, оповестено в уебсайт за аукциони, Жасмин нервно си оправя косата и изяснява, че желае да пътува, а след това да започва частен бизнес. Сред обичаните ѝ дестинации са Азия, Америка и Дубай.

 The model, from Bucharest, said she wanted to help pay her parents` mortgage

Александра Кефрен

Жасмин продава девствеността си посредством спорна организация за дами ескорти в Германия, която по-рано тази година продаде 18-годишната моделка Александра Кефрен. Оттам твърдят, че Жасмин преди акта ще бъде тествана от доктор, с цел да се подсигурява, че всичко е наред. Само няколко дни след старта на търга, за девствеността на Жасмин към този момент дават над 90 000 английски лири.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВИДЕО с британката може а видите ТУК.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР