Британска компания за търговия с луксозни стоки е обявила свободна

...
Британска компания за търговия с луксозни стоки е обявила свободна
Коментари Харесай

Офертата на годината! Плащат ти луди пари и ти дават жилище в Дубай, за да... купуваш Ferrari и Lamborghini

Британска компания за търговия с първокласни артикули е оповестила свободна позиция за нещо, което мощно се приближава до работата-мечта. Сайтът HushHush си търси сътрудник, който да обикаля Обединените арабски емирства и други прилежащи страни в района, да търси изоставени суперколи, да тества положението им и да ги продава, оповестява Automedia. Предлаганата заплата е 30 000 английски лири годишно, или 33 320 евро - което прави по 2770 евро на месец. Отделно сътрудникът ще получава и % от всички покупко-продажби, осъществени посредством уеб страницата.

``
реклама
Дубай, Абу Даби и останалите емирства са едни от най-наситените със суперавтомобили места в света, като доста от тях бързо омръзват на притежателите си и биват зарязани. Други са преднамерено изоставени от банкрутирали в рецесията предприемачи, които избират да захвърлят колите, вместо да заплащат големите санкции при забавени вноски за тях.

Офертата на HushHush включва предоставено от работодателя жилище в Дубай, както и спомагателни средства за режийни разноски и пътувания. От претендентите не се изисква предходен опит, само че те би трябвало да са навършили 21 години и да имат постоянно удостоверение за ръководство.

" Правилният претендент би трябвало да има доста знания за суперавтомобилите, какъв брой редки са те и каква е приблизителната им пазарна стойност. Освен това се нуждае от уменията да наблюдава притежатели и лизингови компании, с цел да може да придобива колите от наше име ", се споделя в обявата. Владеенето на арабски и толерантността към парещ климат не са посочени, само че очевидно се подразбират.

Наскоро Drivetribe рапортува за големия брой изоставени суперавтомобили в Дубай - от калибъра на Ferrari, Lamborghini и Koenigsegg. Техните притежатели са побегнали от страната, с цел да избегнат суровите последици от фалит в нея. В емирствата непогасяването на лизингови вноски или други заеми се счита за закононарушение, а неналичието на закон за банкрута лишава длъжниците от всякаква правна отбрана.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР