Британката Скарлет Джоунс разкрива, че родителите ѝ католици са отказали

...
Британката Скарлет Джоунс разкрива, че родителите ѝ католици са отказали
Коментари Харесай

Католичка завърши университет, работейки нощем като порноактриса /снимки/

Британката Скарлет Джоунс разкрива, че родителите ѝ католици са отказали да участват на дипломирането ѝ в университета в Шефилд, откакто са разбрали преди церемонията, че тя работи в промишлеността за възрастни, осведоми "Дейли Стар ".
25-годишната жена споделя пред изданието: "Родителите ми бяха в действителност шокирани, когато схванаха, и не реагираха добре. Не пристигнаха и не ми приказваха повече от половин година. Буквално ме блокираха от живота си, което е безумно. "
Скарлет споделя още: "После схванаха какъв брой пари спечелвам и внезапно още веднъж се заинтересуваха. Не е доста хубаво, само че по този начин се случи. Хората от време на време са странни, само че пък към момента имам тапия по право.
Британката въобще не скърбя за избора си на специалност. До 17-годишна възраст Скарлет посещава църквата всеки уикенд дружно с родителите си.
Размишлявайки за вярата си, тя споделя: "Бях надълбоко религиозна и изцяло имах вяра, че ще изчакам брака, преди да върша секс. "
Скарлет стартира работа в стриптийз клуб, откакто е въодушевена от собствен съученик да стартира работа в промишлеността за възрастни.
Това довежда до OnlyFans и снимането на порнофилми - макар че преди този момент е имала единствено двама полови сътрудници.
Тя споделя: "Може би тъй като имах доста строги родители, изначало това беше метод да се разпалвам, само че също по този начин в действителност ми хареса, изключително работата в стриптийз клуба, беше толкоз смешно и занимателно. "
Тъй като печели толкоз доста пари от секс активността си, Скарлет стартира работа на цялостен работен ден, откакто приключва право.
Въпреки че фамилията ѝ не утвърждава работата ѝ, Скарлет споделя, че тя ѝ е дала живот, за който в миналото е можела единствено да мечтае.
Тя споделя: "Огромно преимущество е пътуването по света и свободата, която ми дават парите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР