Британката намерила бележката за сладка и веднага писала за нея

...
Британката намерила бележката за сладка и веднага писала за нея
Коментари Харесай

Булка си купи рокля втора ръка и в нея откри бележка с тайно послание СНИМКИ - Топ новини


Британката намерила бележката за сладка и незабавно писала за нея на нейния създател

Британска младоженка закупи булчински тоалет от магазин за втора употреба и откри скрито известие в него, написа Daily Star. Лора Троуър сподели пред публицисти, че е решила да купи роклята незабавно откакто я е пробвала, тъй като харесва нейния дизайн.

Кадрите демонстрират, че горната част на роклята е направена от дантела, а прилепналата пола е украсена с дълъг шлейф. Облекло на стойност 150 английски лири и пасва идеално на фигурата на Лора.
 Булка си купи рокля втора употреба и в нея откри записка с скрито обръщение СНИМКИ

Според изданието, малко след покупката, героинята на материала е обърнала внимание на записка, която е била прикрепена към вътрешната страна на роклята.

„ Писмото съдържаше името на предходната собственичка на роклята и телефонния й номер. Момичето изиска да й изпратя фотоси от сватбата, тъй като искаше да види кой ще носи роклята й по-нататък “, изясни Троуър.
 Булка си купи рокля втора употреба и в нея откри записка с скрито обръщение СНИМКИ  Булка си купи рокля втора употреба и в нея откри записка с скрито обръщение СНИМКИ

Британката намерила бележката за сладка и незабавно писала за нея на нейния създател. Оказа се, че предходният притежател се е казвал Фран.

„ Изпратих й фотоси от сватбата, която се състоя година по-късно “, сподели Лора.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР