Британка натрупа цяло състояние от продажба на долно бельо в

...
Британка натрупа цяло състояние от продажба на долно бельо в
Коментари Харесай

Британка стана милионер в eBay, продавайки бельо от кухненската си маса

Британка натрупа цяло положение от продажба на долно долни дрехи в eBay, оповестява The Sun. През 2003 година, в търсене на спомагателни приходи, Джанин Дътън почнала да препродава евтини движимости в мрежата.

15 години по-късно 42-годишната госпожа попаднала в листата на „ английските милионери в eBay”, а компанията й Belle Lingerie си завоюва славата на един от най-големите в страната самостоятелни търговци на долно долни дрехи и бански костюми.



„ Беше зима. С мъжа ми се сдобихме със ски екипировка и взехме решение да опитаме да го препродадем. След това купихме на ниска цена долно долни дрехи и гривни от аутлет и още веднъж ги продадохме. Много скоро разбрах, че мога да си изкарвам положителни пари от продажбата на артикули в eBay”, споделя Датън.



Страхотни женски занимания, които умерено може да се трансфорат в сполучлив и печеливш бизнес

Жената почнала да купува разнообразни неща от разпродажби и за една година спечелила 13 000 $. Успехът я предиздвикал да зареже непрекъснатата си работа и да се концентрира върху развиването на личен бизнес.



По думите й, през 2005 година дружно с мъжа си основали компанията Belle Lingerie, с която все още си сътрудничат над 30 марки.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР