Британка, която твърдеше, че се е омъжила за призрак на

...
Британка, която твърдеше, че се е омъжила за призрак на
Коментари Харесай

Британка се омъжи за призрак, а после се разведе с него

Британка, която твърдеше, че се е омъжила за фантом на име Едуардо, се разведе с него по-малко от година след сватбата. Това заяви Sky News.

38-годишната певица Рокър Брокард твърди, че нямала желание да се развежда – в положително и неприятно дружно, до момента в който гибелта ги раздели, само че била принудена да го направи. В основата на решението лежи ревността на опечалената младоженка, която твърди, че не могла да понесе изневерите на брачна половинка си. А той пък й кръшкал най-вече с... Мерилин Монро. Тя дори участвала на сватбата им.

Парфюм

Според Брокард още тогава той загатнал, че харесва повече безплътната хубавица от нея. А по време на медения им месец на остров Бари тя била ослепителен дразнител – Едуардо непрестанно обяснявал какъв брой е секси и какъв брой си пада по нея. И в случай че тогава можела да допусне, че това е моментно разколебаване от страна на брачна половинка й, след завръщането им от медения месец той почнал да се държи още по-странно. Изчезвал за по няколко дни, а когато се прибирал при нея, певицата усещала аромата на Chanel №5 - обичания парфюм на Монро.

Тя направила всичко по силите си да отбрани брака им, само че призрачният й брачен партньор се държал предизвикателно и безочливо и не я отразявал. В опит да избави връзката им младоженката даже провела взаимна психотерапевтична сесия посредством медиум. В последна сметка обаче Брокард стигнала до заключението, че призракът не желае да се промени и му загатнала, че желае бракоразвод. Тогава почнали да я връхлитат " странни и доста мрачни мисли ". Не можела да спи нощем, тъй като се будела от нереален детски рев. Според британката по този метод брачният партньор й я наказвал, че не желае да бъде с него макар странностите му.

Екзорсист

За да реши казуса дефинитивно, тя се обърнала към екзорсист. Мероприятието се провело в същия зарязан параклис, където се омъжи за призрака през 2022 година, а по-късно написа песента Just Another Anthem за това събитие. Преди да скрепят връзката си, алегорично с подписи (поне от едната страна), двамата ходили близо година и нищо не помрачавало щастието им. Едуардо бил боец през викторианската ера. Животът му завършил неуместно – след рухване в бунар. За пръв път се появил пред Рокър по време на гръмотевична стихия, в която тя не можела да заспи, тъй като имали всеизвестен скандал с предходния й другар. После срещите зачестили и с течение на времето минали към любовна спекулация. Британката твърди, че темпераментният ухажор от време на време поддържа връзка с нея благодарение на мигащи свещи.

Неотдавна имаше изявления за британка, решила да подписа брак с обичаното си одеяло. Според нея това било подбудено освен от буйна обич, само че и от надълбоко другарство, написа " Телеграф ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР