Британка е напуснала държавната си служба, за да стане "котешки

...
Британка е напуснала държавната си служба, за да стане "котешки
Коментари Харесай

Британка напусна работата си, за да стане котешки преводач

Британка е напуснала държавната си работа, с цел да стане "котешки преводач ", написа в. "Метро ", предава Българска телеграфна агенция.

Джули-Ан Торн твърди, че за нея страстите на котките не са загадка и че може да образова стопаните им да схващат по-добре домашните си любимки.

"Не мога да обясня науката или логиката зад това, тъй като в тази ситуация по-скоро става дума за прочувствена и енергийна връзка сред мен и котките ", споделя Торн.

По думите на котешката специалистка тя долавя освен поведенчески сигнали, само че и възприятията на писаните. Джули-Ан даже счита, че е в положение да изпитва същите страсти като котките.

Защо котешката трева толкоз доста притегля писаните

Торн открива "свръхсилата си " си за връзка с животните през 2012 година, когато посещава зоопарк със брачна половинка си. Виждайки женски гепард, дамата внезапно усеща мощна потиснатост и стартира да плаче. Впоследствие се оказва, че женската неотдавна е изгубила колегата си и страда по него.

Понастоящем Джули-Ан Торн взима 195 лири на час за консултация. По време на сеанс тя се настройва на прочувствената вълна на котките и събира поведенчески подсказки, с помощта на които стопаните да схващат по-лесно своите питомки.

Торн също така предписва някои целебни билки, с цел да поправя държанието на котките, в случай че това се постанова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР