Британецът Саймън Смит без съмнение е щастливец. За 53-те години,

...
Британецът Саймън Смит без съмнение е щастливец. За 53-те години,
Коментари Харесай

Саймън Смит – един късметлия, ударен от автобус

Британецът Саймън Смит без подозрение е щастливец. За 53-те години, откогато е на този свят, може да му е провървяло нееднократно, само че той извади най-невероятния шанс предишния уикенд, когато се прибираше пешком по ул. „ Гън “ в Рединг. Tъкмо бе пресякъл шосето и момент преди да се качи на тротоара беше връхлетян изведнъж от... рейс.

Дотук може да се каже, че шансът е неприятен, само че в действителност граничи с знамение. След като беше изхвърлен на повече от шест метра от мястото на конфликта, господин Смит просто се изправи и влезе в близката механа.

Инцидентът беше сниман от охранителна камера, вижте го:

„ Щастлив съм въобще да съм жив “, сподели по-късно Смит пред медиите.

Повиканият на мястото екип на незабавна помощ обаче отказал да повярва, че е бил ударен от рейс. „ Всъщност всички бяхме съгласни, че в случай че ме беше блъснал рейс, не трябваше да съм жив “, изясни умерено той.

Късметлията държи да посочи, че е влезнал в кръчмата единствено с цел да потърси несъмнено място. „ Доста е смешно, че всички мислят, че съм влезнал за бира. Всъщност търсих леговище “, изясни той пред в. „ Сън “. Все отново призна, че по-късно е изпил една – откакто го пуснали от болничното заведение.

Транспортната компания дефинира случилото се като „ ужасяващ случай “ и разгласи, че прави вътрешно следствие. Полицията също проверява за какво водачът е изгубил надзор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР