Британецът Робърт Голдстоун е работил с много прочути личности, но

...
Британецът Робърт Голдстоун е работил с много прочути личности, но
Коментари Харесай

Роб Голдстоун - повелителят на шапките, свързал сина на Тръмп с руска адвокатка

Британецът Робърт Голдстоун е работил с доста фамозни персони, само че не е попадал в новините - не и до разразилия се скандал със сина на американския президент, Доналд Тръмп-младши, и съветска адвокатка, предложила компрометираща информация за Хилари Клинтън по време на кандидат-президентската акция.

Според материали на " Ню Йорк таймс " от края на тази и началото на предходната седмица точно той е индивидът, уредил срещата сред двамата в " Тръмп тауър " през юни предходната година.

Няколко английски и американски медии обобщават какво е известно за Голдстоун, който в обществените мрежи се демонстрира с някои ексцентричности.

Работил е в медии, само че не е известно кои

Преди години Голдстоун е бил публицист за разнообразни издания - по неофициална информация " таблоиди " - само че не е доказано кои тъкмо са те. Понастоящем държи пиар компанията Oui 2 Entertainment, работила с консурса Мис Вселена ", само че през годините и с известни персони като Майкъл Джексън, Би Би Кинг и Ричард Брансън.

Снима видео с присъединяване на Тръмп

Голдстоун е мениджърът на съветската попзвезда Емин Агаларов. Бащата на артиста от азербайджански генезис, Арас, е строителен бизнесмен, който дружно с Тръмп работи по консурса " Мис Вселена " през 2013 година - когато надпреварата се организира в Москва, а сегашният държавен глава към момента има правата за организирането му. Арас Агаларов работи по построяването на " Тръмп тауър " в Русия - план, който не се случва. " Форбс " прави оценка положението му на към 1.9 милиарда $.

Синът му Емин през 2013 година снима видеоклип (гледан към 2 милиона пъти в YouTube) с участничките в състезанието, в края на който Тръмп се появява и " уволнява " звездата.


Обича Русия и прекарва доста време там

Голдстоун е пътувал до Русия и в месеците преди президентските избори в Съединени американски щати. Предвид работата му с Емин Агаларов това мъчно би могло да се " употребява против него ". Едно от пътуванията обаче е 10 дни преди срещата в " Тръмп тауър ". Твърди, че е бил в Русия най-малко 19 пъти от пролетта на 2013 година насам, а в обява назовава Москва " втори дом. "

След успеха на Тръмп той разгласява фотография в профила си в " Инстаграм " с тениска с надпис " Русия ". Репортер на " Гардиън " засича фотографията и оповестява за нея, само че тогава Голдстоун я трие от акаунта си и трансформира настройките му, с цел да ги направи поверителни.

Твърди, че " Русия желае да помогне на Тръмп "
В имейлите, оповестени от Тръмп-младши в " Туитър ", се виждат думите на Голдстоун, че Руското държавно управление " поддържа " акцията на Тръмп и би желало да съобщи " някои публични документи и информация ", която ще навреди на Хилари Клинтън.

Веселницкая, с която той уреди срещата, отхвърля да е работила за съветското държавно управление или да е имала компрометираща информация за Клинтън. Самият максимален наследник на президента твърди, че срещата с адвокатката е била " загуба на време ", а Кремъл - че съветските управляващи не я познават. Същевременно това е първата публично доказана среща сред съветски жител и лице от близкото обграждане на Тръмп преди президентските избори по време, когато ФБР и няколко комисии в конгреса проверяват хипотетичната съветска интервенция в акцията.

Твърди, че е непосредствен с Тръмп

Когато американският държавен глава афишира, че се кандидатира за президент през юни 2015 година, Голдстоун твърди, че към този момент е бил известен за желанията му на среща с него в " Тръмп тауър ", където е бил и предприемачът Агаларов. Открито поддържа Тръмп по време на акцията.

Споделя доста в обществените мрежи

При пътешестване в Гърция той споделя всяка панорама, всяко ястие и всяка покупка в албум със стотици фотоси от ваканцията си. На една от фотосите шеговито се показва като " император ".


© Фейсбук

Обича шапки

Голдстоун е " прочут " и със склонността си към носете на необикновени шапки, които постоянно се дефинират като демонстрация на противоречив усет. Често се снима с тях в обществените мрежи. Според няколко издания е носил и алена бейзболна шапка, с надпис " Да създадем Америка велика още веднъж ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР