Британецът Камерън Нори и французинът Ришар Гаске ще играят на

...
Британецът Камерън Нори и французинът Ришар Гаске ще играят на
Коментари Харесай

Камерън Нори и Ришар Гаске ще играят на финала в Оукланд

Британецът Камерън Нори и французинът Ришар Гаске ще играят на финала на шампионата на твърда настилка в Окланд, Нова Зеландия с награден фонд от 642 735 щатски $.

Поставеният под номер 2 в схемата Нори, който е отраснал в Нова Зеландия, се наложи с 6:3, 6:4 над американеца Дженсън Бруксби. Нори загуби единствено една точка на собствен сервис в първия сет, само че при започване на втория позволи пробив. Британецът, който към момента няма загуба от началото на сезона, обаче бързо върна пробива, с цел да изравни при 2:2 гейма. Малко по-късно той проби още веднъж за 4:3 гейма, което павира пътя му към 12-ия край на равнище АТП в кариерата.

" Получи се тежка борба с Дженсън с доста дълги разигравания. Знам какъв брой добър войник е той, тъй че съм благополучен, че съумях да печеля този мач в два сета ", съобщи след срещата Нори, който игра край в Окланд и през 2019 година.

Другият полуфинал сред французите Ришар Гаске и Констант Лестиен не се организира, защото Лестиен се отхвърли поради травма в рамото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР