Британецът Дейв Алън постигна най-голямата победа в кариерата си, след

...
Британецът Дейв Алън постигна най-голямата победа в кариерата си, след
Коментари Харесай

Дейв Алън нокаутира Лукас Браун в Лондон

Британецът Дейв Алън реализира най-голямата победа в кариерата си, откакто нощес победи някогашния „ постоянен “ първенец на WBA в тежка категория Лукас Браун като го нокаутира в 3-ия рунд по време на боксовата церемония, която се организира в зала „ 02 Арена “ в Лондон.

Двамата организираха относително умерено първия рунд. Браун използваше джеба си, като се опитваше да го комбинира с десния си прав. Докато Алън изглеждаше леко под напрежение.
Във втория рунд Браун продължи да работи с джеба си и да се боксира. Алън се опитваше да съкрати дистанцията, само че 40-годишният австралиец го обработваше с мощни удари.

WHAT A BEAUTY! @davidthewhiter1 ducks the right and throws a peach of a left hand to knockout Lucas Browne in the 3rd round

LIVE BLOG: https://t.co/Ak2wTXrK4R pic.twitter.com/u4Onnmy3o9
— Sky Sports Boxing (@SkySportsBoxing) April 20, 2019 В третия рунд дейностите на кръга продължиха да се развиват по-същия метод като в предходните два. В един миг Дейв Алън не постави точка на разногласието с жесток ъперкът в черния дроб на Браун, който се свлече на платнището в мъка. Реферът стартира да отброява, само че австралиецът не беше в положение да се изправи.

1 FOR THE GRAND-KIDS @davidthewhiter1 is hungry for more after his knockout victory over Lucas Browne pic.twitter.com/wGoeA4JezC
— Sky Sports Boxing (@SkySportsBoxing) April 20, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР