Британецът Антъни Джошуа ще получи най-високия хонорар в кариерата си

...
Британецът Антъни Джошуа ще получи най-високия хонорар в кариерата си
Коментари Харесай

Рекорден хонорар чака Антъни Джошуа

Британецът Антъни Джошуа ще получи най-високия хонорар в кариерата си за идната си борба против Джарел Милър на 1 юни в Ню Йорк. Очакваше се международният първенец на WBA, IBF, WBO и IBO да пази коланите си на 13 април на „ Уембли “ в Лондон, само че откакто не съумя да си обезпечи задоволително сериозен съперник Джошуа ще се опита да пробие на американския кръг.

Неговият промоутър Еди Хърн съобщи, че договорката за борба с Милър в Ню Йорк към този момент е съвсем приключена и тяхната борба в „ Медисън Скуеър Гардън “ може да бъде публично оповестена до края на тази седмица. Очаква се Джошуа да завоюва към 25 милиона паунда, за присъединяване си в този мач, което ще нахвърли £20 млн., които той взе за успеха си над Александър Поветкин през септември.

По-голямата част от парите ще бъдат обезпечени от американския ефирен сътрудник на Хърн DAZN. Джошуа също по този начин ще вземе прилична сума от продажбата на платени събития по телевизионния канал Sky Sports във Англия.

Бих споделил, че на 80% е несъмнено, че Джошуа ще се бие с Милър. Парите, които той ще получи ще дойдат освен от DAZN, а от PPV по Sky Sports, от продажбата на билети в „ Медисън Скуеър Гардън “ и от продадените телевизионни права на интернационалните малките екрани. Всички маркетинг и пиар експерти постоянно са ни казвали: ”Трябва да се биете в Америка ”. Сега е най-подходящото време да го създадем, съобщи Еди Хърн, представен от sportal.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР