Британец, участващ в изпитване за ваксина срещу COVID-19, разкри, че

...
Британец, участващ в изпитване за ваксина срещу COVID-19, разкри, че
Коментари Харесай

Британски доброволец разказва за изпробване на ваксина

Британец, участващ в изпитване за ваксина против COVID-19, разкри, че евентуалните странични резултати включват тресчица „ в най-лошия случай “.
Саймиън Курти, създател и някогашен детски ефирен водещ, взе участие в тестване на ваксина в Оксфордския университет и Oxford Vaccine Group. От през вчерашния ден стартира първата фаза от изпитването, при нея ще ревизира дали имунизацията е безвредна за приложимост при здрави доброволци и ще даде опция на откривателите да видят дали генерира имунен отговор. В тестването вземат участие 500 души, сподели Курти в предаването „ Добро утро, Британия “.
На Курти било казано, че нежеланите реакции ще бъдат " нещо, сходно на грипа ". Тъй като всеки реагира друго, тежестта ще варира, сподели той. " Мисля, че в най-лошия случай може да е тресчица за няколко дни и някои болки и болки. Не бива да е прекомерно разрушително за живота ми ", счита той
Охид Якуб, старши учител в Университета в Съсекс, който не работи върху изследването, съобщи в изказване, че „ имунизацията, която се тества, съдържа част от вируса Коронавирус, не може да аргументи заболяване, само че може сполучливо да провокира имунен отговор ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР