Британец приятно изненада любимата си, като използва крава, за да

...
Британец приятно изненада любимата си, като използва крава, за да
Коментари Харесай

Предложение за брак с... крава

Британец прелестно изненада обичаната си, като употребява крава, с цел да й предложи брак, оповестява Българска телеграфна агенция. Фермерът Шон Томас нарисувал огромен надпис от едната страна на едно от своите животни, гласящ: " Алис, ще се омъжиш ли за мен? ". Буквите били изографисани в зелено върху кожата на бяла късорога крава.

Към предлагането за брак били изписани и контурите на сърце в синя багра. 

Младите са 24-годишни и живеят в уелска плантация в графство Пемброукшър. Те се запознали по време на последната година от следването си в университета " Харпър Адамс " в Нюпорт. 

Очарована от ексцентричното предложение Алис дала единодушието си да стане брачна половинка на Шон. Те възнамеряват да станат семейство през месец септември 2020 година След като Шон споделил предлагането си в обществените мрежи, той и обичаната му получили хиляди поздравления.

Когато написал предлагането си, британецът разходил изографисаната крава под кухненския прозореца на обичаната. Алис приготвяла ядене във фурната, когато зърнала съдбоносния въпрос и се разплакала, като споделила на секундата " Да ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР