„Брижит Макрон счупи всички рекорди. Броят на списание „Ел от

...
„Брижит Макрон счупи всички рекорди. Броят на списание „Ел от
Коментари Харесай

Брижит Макрон вдигнала рекордно тиража на списание "Ел"

„ Брижит Макрон счупи всички върхове. Броят на списание „ Ел " от 18 август, в което излезе изявление с нея, се продаде в тираж 530 000 екземпляра ", заяви неделният вестник „ Журнал дю диманш ", който принадлежи на групата „ Лагардер ", издаваща и емблематичното списание „ Ел ".

Поради изключителния интерес продажбата на този брой бе продължена до понеделник, макар че от петък се продава и новият брой на „ Ел ". От 10 години списанието не е достигало подобен тираж. Смята се, че изявлението на Брижит е било споделено и прочетено 30 млн. пъти в обществените мрежи. Особено висок интерес в чужбина е имало от читатели в Съединени американски щати и Германия.

Операция „ Прозрачност ", както бе наречена обявата, имаше за цел да обясни статута на Брижит Макрон като „ първа дама ". Тя увери, че няма да получава заплата и че нейната роля се контролира от „ харта за бистрота ". Еманюел Макрон искаше тя да получи „ формален статут " на „ първа дама ", само че протестна петиция бързо събра 300 000 подписа. Освен това неговата самодейност опонираше на решението на депутатите да прекратят официализираната процедура техните съпруги и деца да се водят сътрудници и да получават държавно заплащане.

Брижит Макрон описа и за метода, по който възприема разликата от 24 години сред себе си и по-младия си брачен партньор. „ Разбира се, закусваме дружно - аз с моите бръчки, той - със своята прохлада, само че това е ситуацията. Ако не бях направила този избор, щях да се размина с живота си ", разяснява тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР