Брифинг в Националната следствена служба по повод досъдебно производство на

...
Брифинг в Националната следствена служба по повод досъдебно производство на
Коментари Харесай

Брифинг на прокуратурата за разбитата престъпна група, заплашвала магистрати

Брифинг в Националната следствена работа във връзка досъдебно произвеждане на Софийска градска прокуратура против проведена незаконна група, уличена в голям брой закононарушения, измежду които закани на следователи, прокурори и съдии.
 
" Като основен прокурор няма да разреша освен да се визира ползите на хората и на народа, само че и на магистрати и чиновници от представители на проведената престъпност и върху тях да се оказва напън, още повече върху дами и майки. Ще видите симбиозата сред престъпни престижи и такива търсени от интерпол, както и известни на обществото лица и организации дружно се борят против страната в несъгласие с интереса на хората. Това го споделят доказателствата по делото ". Това съобщи основният прокурор Иван Гешев. 
 
 Иван Гешев Иван Гешев Източник: Zonanews
Бе показана презентация по отношение на формирано досъдебно произвеждане към група, основана за приемане на приходи от незаконна дейност/ пране на пари и данъчни закононарушения.
В хода на следствието са били отправени са закани за живота и здравето на магистрат, който си е направил отказ. 
 
На 7 март по досъдебното произвеждане са направени претършуване и иззмване от жилищата на лицата, намиращи са субстанции  реагиращи на кокаин. Намерен е лист, който съдържа имена на прокурори и следователи. В едно от жилищата на втория обвинен също са открити и конфискувани наркотични субстанции, конфискуван е лист с напечатан текст на британски език, обявиха от прокуратурата. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР