Бридоу, която е майка на две деца и живее в

...
Бридоу, която е майка на две деца и живее в
Коментари Харесай

Вкараха в затвора майка, отказала да ваксинира сина си

Бридоу, която е майка на две деца и живее в предградие на Детройт, води правосъдна борба с някогашния си брачен партньор, който пък упорства сина им да бъде имунизиран. Съпрузите са разграничени от 2008 година.

Първоначално дамата се съгласила имунизациите на момчето да бъдат направени през ноември и юристът й подписал съглашението. По-късно обаче 40-годишната майка трансформирала решението си.

По думите на Ребека Бридоу, имунизирането е срещу нейните убеждения, по тази причина поема всички последици от решението си. Тя декларирала пред съда, че е добра майка и прави всичко за положителното на децата си.

Съдията по делото Карън Макдоналд обаче счела дейностите на американката за пренебрежение към съда и постановила 7 дни затвор. Освен това краткотрайното настойничество над момчето е обещано на бащата.

"Аз разбирам, че обичате децата си. Но това, което смятам, че не разбирате е, че синът ви има двама родители и бащата също има думата. Също по този начин разбирам, че не се интересувате от заповедите, които към този момент подписахте ", обърна се към Бридоу съдийката.

Федералното държавно управление не управлява имунизацията на американските деца, само че издава рекомендации. Изискванията се дефинират от управляващите в съответните щати.

АНКЕТА: Ваксините би трябвало да са...?
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР