Бриджит Макрон, съпругата на френския президент Еманюел Макрон, заяви, че

...
Бриджит Макрон, съпругата на френския президент Еманюел Макрон, заяви, че
Коментари Харесай

Бриджит Макрон ще бъде първа дама, но неформално

Бриджит Макрон, брачната половинка на френския президент Еманюел Макрон, съобщи, че ще одобри ролята на първа дама, само че неофициално, откакто Елисейският замък се отхвърли от концепцията за въвеждане на специфичен статут и обособяване на средства за издръжката й. Този проект бе отсрочен в лицето на враждебна онлайн петиция.
Говорейки за " Ел " в първото си изявление след избирането на брачна половинка си през май, 64-годишната някогашна учителка се пошегува за възрастта на младия водач - 25 години по-малко от нейните - и приказва ослепително за брака им.
" Както всички преди мен, ще поема публичната си роля ", сподели тя пред списанието, чийто брой ще излезе в петък. Съпругата на Макрон се разгласи в интерес на прозрачността за дейностите на първата дама.
" Ще публикуваме срещите и уговорките си на уеб страницата на президентството, тъй че френският народ да знае тъкмо какво върша ", сподели тя.
" Когато чета за нас, постоянно имам чувството, че това е историята на някой различен, тъй като нашата история е толкоз проста”, продължи първата дама, представена от БГНЕС. " Ако не бях направил този избор, щях да пропилея живота си ", показа още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР