Бриджит Бардо и Джони Холидей имат нещо общо – тези

...
Бриджит Бардо и Джони Холидей имат нещо общо – тези
Коментари Харесай

Бриджит Бардо е шокирана от смъртта на Джони Холидей


Бриджит Бардо и Джони Холидей имат нещо общо – тези две огромни звезди са част от френското културно завещание. 83-годишната актриса изрази своите съболезнования след известието за кончината на 74-годишния артист, който умря в нощта на 5 против 6 декември, откакто загуби борбата с рака на белите дробове.

Бардо изпрати известие до Франс прес, а също и в Туитър, изразявайки уважението и болката от загубата на френската рок икона. "Шокирана съм. Джони е един голям монумент, това е Франция", написа тя.

Според актрисата, с неговата гибел вечно се затваря една страница. " Цяла ера вечно изчезва дружно с него и отнася най-хубавите ни спомени".

През 2004 година Джони Холидей поддържа Бриджит Бардо, като участва на коледно празненство за отбрана на животните в парижко предградие. Доста дълго сантиментални искрици прехвърчаха сред двете звезди, само че красивата русокоска в никакъв случай не се подаде на чара на музиканта. В "Журнал дьо диманш" от 22 октомври тази година, Бардо с една имитация опроверга всички клюки, които от години се въртят в публичното пространство за възможни нейни завършения и с американската рок звезда Джими Хендрикс и британеца Мик Джагър. "Всичко е неистина. И още по-добре, тъй като никой от тези мъже не ми харесва..." /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР