Брей какъв ефект постигна граничният казус с джипа на бившия

...
Брей какъв ефект постигна граничният казус с джипа на бившия
Коментари Харесай

То джипът му само да беше клониран!

Брей какъв резултат реализира граничният проблем с джипа на някогашния финансов министър Владислав Горанов. Не е за поверие декларираното броени дни по-късно от Национална агенция за приходите. Чете човек и сънува нескрито.

" Национална организация за приходите започва акция по отношение на лица, лизингополучатели на леки коли. В хода на акцията ще се извърши разбор на типа на леките коли, предоставени на лизинг, размера на заплатените лизингови вноски от страна на лизингополучателите и съпоставянето им с заявените от тях приходи. Заедно с тези ограничения Национална агенция за приходите ще продължи наблюдението на лица, закупили коли от висок ценови клас. Ако цената на имуществото надвишава приходите, недекларираната разлика се полза с налози и осигуровки за последните 5 години дружно с лихвите, а когато има данни за данъчни или осигурителни закононарушения, Национална агенция за приходите сезира прокуратурата за започване на наказателно произвеждане ", оповестиха от приходната организация.

И вътрешният министър Бойко Рашков разпореди проверка за държанието на граничните служители на реда, които първо отказали, а след това пуснали Горанов зад граница. Според Рашков " казусът не е толкоз елементарен и поражда въпрос, в случай че има клонирана кола, коя е клонинг, коя е оригинал и коя къде се намира ".

Да ни прости новата власт, само че поръчката надвишава рамките на въображението. Най-малкото тъй като скъпите возила са най-отличителния белег на необяснимите благосъстояния. Там и без инспекция всичко е ясно, та какво ли ще излезе, в случай че в действителност вземат да ревизират. Отговор: това, което знае всяко дете.  

И, до момента в който ГЕРБ дебнат дали обект на инспекция не са единствено техни фрагменти, би трябвало да признаем, че особено на Горанов му се понасъбра. Проверяваха го преди време за луксозния апартамент от кръстника, в който живее гратис.

Ревизираха и консултантската му компания, само че консултантите у нас с лопата да ги ринеш - особено тези с неотносима към трудовия им стаж експертиза. За резултатът от проверката нищо повече не се чу, по тази причина взехме да се притесняваме дали и инспекциите на всички прежде ръководещи у нас също не са били клонинги. И с дължимия заем на доверие предлагаме смяната в тази тенденция да продължи от приемниците им, т.е. новите ръководещи, с инспекции в оригинал.

Да речем с ролята на Горанов в клонинговото ръководство на рецесията " КТБ ", в която бяха отмъкнати 4-5 милиарда. Или в клонинга на налога върху хазарта, с който някогашният страж на държавната хазна я лиши от едни 700 милиона. Или да се ревизират резултатите от афишираните при финансовото му министерстване инспекции и акции във връзка със скъпи парцели, офшорни сметки,  " Майбаси ", " Бентлита ", " Ферарита " и " Ролс-Ройси ". Но да не прекаляват " новите " - предвид на тънката сензитивност на някогашния народен представител и министър към финансовия му статус. Зер помни се откровението на експремиера Бойко Борисов от опозиционната за него 2014 година за повода, прокудила Влади от Народното събрание. 

" Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми сподели: „ Шефе, ти си на 55 и оттук насетне единствено с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите сътрудници станаха милионери, а пък аз заставам в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, по какъв начин да ги устоявам? "

Няма да го спирам, има път за развиване. Да се стои в този парламент е тестване. Защо да го прахосвам, за какво да го държа вързан? И аз не устоявам, и аз се двоумя дали да не изляза от Народното събрание. Като стоиш в тази гмеж, и ти се опръскваш. Този парламент генерира единствено омрази! ", рече тогава Борисов, недокъпан към момента от националната обич.

Дай, Боже, всекиму тестването да преживее второ десетилетие, вързан на парламентарната хранилка в клонираната ни народна власт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР