Брест се наложи с 3:0 над Страсбург като гост в

...
Брест се наложи с 3:0 над Страсбург като гост в
Коментари Харесай

Страсбург - Брест 0:3 /репортаж/

Брест се наложи с 3:0 над Страсбург като посетител в мач от 23-ия кръг във френската Лига 1. Мади Камара оформи хеттрик за „ пиратите “, като се разписа в 33-ата, 40-ата и 58-ата минута за триумфа на своя отбор.

Брест към този момент може да се възприятие удобно на второто място в Лига 1, като има 43 точки в своя актив Тимът изостава на 10 от водача Пари Сен Жермен, само че към този момент дръпна с три пред третия Ница. Страсбург остава на 12-то място в шампионата с 25 точки.

Брест поведе в 33-ата минута, когато Мартин Сатриано получи топката на границата на наказателното поле и шутира, само че в тялото на Люка Перин. Мади Камара обаче бе добре позициониран и с добавката прати топката в мрежата след рикошет в защитник на Страсбург.

Домакините съумяха да удвоят своята преднина в 40-ата минута, когато Сатриано бе изведен по дясното крило, а нападателят на Брест сви топката за Камара, който овладя топката и я прати неспасяемо във вратата.

Брест получи правото да извърши дузпа в 60-ата минута, която бе поверена на Камара, който осъществя и оформи своя хеттрик.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР