Брест направи впечатляващ обрат срещу вицешампиона от миналия сезон Ланс

...
Брест направи впечатляващ обрат срещу вицешампиона от миналия сезон Ланс
Коментари Харесай

Брест направи впечатляващ обрат срещу Ланс във френската Лига 1

Брест направи впечатляващ поврат против вицешампиона от предишния сезон Ланс и откакто губеше с 0:2, в последна сметка стигна до успеха с 3:2.

В десетата минута след корнер Анжело Фюлжини от Ланс центрира на близка греда, където нападателят Флориан Сотока насочи топката с глава, а вратарят на домакините Марко Бизо мазета, само че зад голлинията.

В 22-рата минута Факундо Медина изведе Дейвер Машадо в наказателното поле и колумбиецът направи 2:0 с компактен удар в левия ъгъл.

Отборът на Брест се върна в мача в самия завършек на първата част. Ромен Дел Кастийо понижи от дузпа в 45+2, като стреля в левия ъгъл в дребната мрежичка, с което не остави шансове на Брис Самба.

В 56-ата минута Брест изравни, откакто при втори следващ корнер топката бе избита неприятно от отбраната на Ланс и бе посрещната от Кени Лала, който я вкара в мрежата с мощен удар от въздуха.

В 78-ата минута Льо Дуарон от Брест направи огромен пропуск от дребното наказателно поле. Малко по-късно Адриен Томасон от Ланс бе изпъден с пряк червен картон, откакто настъпи с бутоните футболист на домакините.

В 87-ата минута Дел Кастийо вкара втория си гол от дузпа, отсъдена за противоречиво нарушаване на Абдул Самед против Камара, което докара и до жълт картон на вратаря Самба за оборване.

За Ланс формален дебют направи някогашният халф на Левски Стайн Спиерингс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР