Брентфорд победи с 2:0 Челси като гост в среща от

...
Брентфорд победи с 2:0 Челси като гост в среща от
Коментари Харесай

Брентфорд изненада неприятно Челси насред Стамфорд Бридж

Брентфорд победи с 2:0 Челси като посетител в среща от 10-ия кръг на британската Висша лига и го задмина в класирането, като и двата състава са позиционирани в средата. Итън Пенок откри резултата за Брентфорд в 58-ата минута, а Брайън Мбембо в 6-ата на добавеното време оформи крайния резултат.

Челси влезе в мача след три победи и едно тъждество в последните четири мача, само че през днешния ден тази относително позитивна серия свърши. Но преди почивката сините от Лондон преобладаваха, сътвориха и много голови положения. 10 изстрела изпратиха към вратата на Марк Флекен домакините, само че до попадение не се стигна.

8 минути след началото на втората част Итън Пинок откри резултата. Той беше застанал на задна греда и засече с глава в мрежата центриране на Мбембо.

След 70-ата минута Челси още веднъж овладя самодейността в средата на терена, само че отново нямаше кой да нанесе решителен удар. В последните 7-8 минути гостите от Брентфорд демонстрираха, че са майстори на контраатаките. Те сътвориха три положителни благоприятни условия, а в последната минута стигнаха и до втори гол на празна врата, откакто вратарят на домакините Роберт Санчес се беше присъединил да вкарва при ъглов удар.
 Кристъл Палас - Тотнъм 1:2 в мач от Висшата лига
Тотнъм усили преднината си на върха, а ВАР още веднъж шокира с решение

" Шпорите " с трагичен триумф над Кристъл Палас
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР