Брентфорд надви Евертън с 3:2 като гост в среща от

...
Брентфорд надви Евертън с 3:2 като гост в среща от
Коментари Харесай

Брентфорд разплака девет от Евертън в битката им за оцеляване

Брентфорд надделя Евертън с 3:2 като посетител в среща от предпоследния 37-и кръг на британската Висша лига.

На „ Гудисън Парк “ Доминик Калвърт-Люин даде летящ старт на „ карамелите “ след асистенция на Ричарлисон. Малко по-късно обаче домакините останаха в понижен състав след директния червен картон на Джарад Брантуейт. Това промени динамичността на конфликта и „ пчеличките “ изравниха след автогол на Шеймъс Коулмън. В края на полувремето обаче възпитаниците на Франк Лампард още веднъж поведоха след точната намеса на Ричарлисон.

След паузата обаче натискът на гостите се ускори и домакините бяха пречупени след двете попадения на Йоан Уиса и Рико Хенри. Само четири минути, откакто се появи от аварийна пейка, Хосе Саломон Рондон също беше изпъден с пряк червен картон.

Брентфорд е 11-и с 46 пункта, до момента в който Евертън продължава битката за оцеляване, като е с 36 точки от 36 мача. Отборът има два пункта задатък пред намиращия се над чертата Лийдс, като „ белите “ са с мач повече, до момента в който Бърнли, който е в зоната на изпадащите, е с 34 точки от 36 дуела. Брентфорд завършва акцията с домакинство на Лийдс, до момента в който Евертън първо приема Кристъл Палас, преди да приключи сезона с посещение на борещия се за топ 4 Арсенал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР