Брендо със сигурност разполага с информация, с която разполагат малко

...
Брендо със сигурност разполага с информация, с която разполагат малко
Коментари Харесай

Журналистът Огнян Стефанов: Брендо има информация, с която разполагат малко хора 


„ Брендо сигурно разполага с информация, с която разполагат малко хора в прокуратурата и службите. Той познава политици от най-висшите етажи на властта. “ Това съобщи в ефира на Нова телевизия журналистът и основател на „ ФрогНюз “ Огнян Стефанов.

Журналистът показа детайлности за бруталния побой, нанесен над него преди 16 години.

„ Опитвам се да заобикалям да пристигам на мястото на побоя. Излязох от ресторант „ Кипарис “, бях се насочил към колата си. Пресрещнаха ме трима-четирима мъже. Попитаха ме – „ Ти ли си Огнян Стефанов? “ И като им отговорих, започнаха да ме удрят. Нападателите не бяха с маски. Не се е разчитало, че ще се стигне до различаване, по този начин аз пояснявам неналичието им на маски. Загубата на кръв беше голяма, контузиите бяха жестоки “, описа той.

„ Удряха ме с чукове и с винкели. Имам прободни рани, като от винкел. Отвътре излязоха хора, които се пробваха да реагират. На басейна „ Спартак “ камерите в този интервал не са работили. Това съобщи основният прокурор, с който разговарях. На по-късен стадий разговарях и с Бойко Борисов. Говорих с други прокурори – всички ми споделят, че знаят защо става дума “, сподели още Стефанов.

Създателят на ФрогНюз добави, че е чул по какъв начин Брендо се е намесил и по какъв начин са го съборили на земята. „ Той скочи да се бие. Като излязох от комата, аз към този момент разбирам, че са му счупили челюстта, че има и други контузии. Т.е. опитът на Брендо е бил обезвреден от хора, които са имали специфична задачa.

По думите му намесата на Брендо е отклонила част от вниманието от него в друга посока.

Запитан дали Евелин Банев е бил осведомител на уеб страницата „ Опасните “, журналистът изрично отговори, че това не е правилно. „ Алексей Петров намерено ме заплашваше. Смятам, че той е провел срещата в „ Кипариса “, задачата му е била да бъда приготвен. Петров е споделил същото нещо и на „ Дондуков 2 “, тогава президент беше Първанов. Аз изрично декларирам, че не съм бил мотор на уеб страницата „ Опасните “ “, увери той.

На въпрос може ли да се търси връзка сред убийствата от последните години и връщането на Брендо в пандиза, Стефанов изясни, че политическата класа е основала среда, в която тази престъпност да съществува. „ Затворът не е място, където можеш да си спасиш кожата, тъй като там е цялостно със себеподобни, направили всевъзможни закононарушения. Брендо би могъл да опише доста за политическите си настойници или познанства “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР