Брендо е много повече от кокаинов крал. Той успява да

...
Брендо е много повече от кокаинов крал. Той успява да
Коментари Харесай

Надя Чолакова: Брендо успява да оцелее при всякакви условия. У на...

„ Брендо е доста повече от кокаинов крал. Той съумява да оцелее при всевъзможни условия, до момента в който неговите сътрудници от дълго време са мъртви “, уточни проверяващата журналистка.

 

Относно по този начин нареченото му самозадържане тя сподели: „ Аз се изненадах най-много от това, че правосъдната ни система и Министерство на вътрешните работи бяха сюрпризирана от появяването на Брендо пред пандиза. Все отново Ивелин Банев три или пет пъти е подавал молба, че желае да си излежи присъдата в България. Какво тъкмо ги изненада?! Да не приказваме за това, че има сведения, че той е бил в България. Защо тогава го издирваха в чужбина?! “.

 

Надя Чолакова е безапелационна, че Ивелин Банев-Брендо е в доста мощни позиции в България, тъй като държи елита у нас с сензитивна за тях информация. Според нея няколко партийни водачи, висши служители на реда и магистрати би трябвало да се тормозят.

„ От една страна в случай че нещо не е наред, той може да реши да проговори, само че от друга – в случай че реши проговори, могат да подходят към него като към Васил Божков. Но по този начин или другояче – човек с неговите средства и благоприятни условия умерено може да се пенсионира “, разясни тя.

 
Надя Чолакова изясни, че той на практика няма по какъв начин да избяга от присъдите си, ето за какво рано или късно е трябвало да влезе в пандиза.

 

„ Твърди се също по този начин, че той от четири години не се занимава с кокаин – след зрелищния арест в Украйна. От този миг нататък той си реорганизира легалния бизнес “, уточни още тя.

 

Разследващата журналистка уточни още, че поради признания в Италия присъдата му е понижена от 30 години на 20 години.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР