Брендън Смит, американският рапър, който беше по-известен като B. Smyth

...
Брендън Смит, американският рапър, който беше по-известен като B. Smyth
Коментари Харесай

Нова трагедия! Пореден рапър почина преди да навърши 30 г., какво се случва?

Брендън Смит, американският рапър, който беше по-известен като B. Smyth стана следващият реализатор от жанра, който не съумя да навърши даже 30 година

Брендън е умрял тази нощ от белодробна фиброза на едвам 28-годишна възраст. За това заяви Дензъл, братът на рапъра, във видео обръщение, оповестено в Instagram профила на рапъра.

Виж още: Най-сексапилният мъж на планетата: " Готов съм за семейство и брак! "  

" С голямо страдание би трябвало да оповестя, че моят брат умря след дихателна непълнота в резултат на дълга борба с белодробна фиброза ", написа Дензъл в описанието към видеото.

В него той благодари на почитателите за поддръжката и обичта, както и за стотиците хиляди видеа, към предизвикването на B. Smyth за най-големия му шлагер - #Twerkoholic2.

B. Smyth е от поколението реализатори, което изгря в YouTube. През 2012 година пуска дебютен сингъл с 2 Chainz, който стига до висока позиция на Billboard класацията. 

Виж още: Никой не обича към този момент Илон: 42% от чиновниците на Twitter напускат 

Така B. Smyth влезе в черната статистика на още по-черната 2022 година В нея до момента своя земен път завършиха 16 рапъри! Повечето от тях обаче си отидоха след престрелки, улични боеве или проблеми с опиатите. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР