Брендън Роджърс съвсем скоро ще закръгли престоя си в Лестър

...
Брендън Роджърс съвсем скоро ще закръгли престоя си в Лестър
Коментари Харесай

Брендън Роджърс навлиза в опасен за него период

Брендън Роджърс напълно скоро ще закръгли престоя си в Лестър на три години. Макар и през последните 2 сезона мястото в Топ 4 все да му се изплъзваше, той въпреки всичко съумя да завоюва Купата на Англия.

Това неимоверно увеличи упованията към " лисиците " за новата акция. Те потеглиха мощно, само че единствено 3 победи в последните 3 месеца ги закотвиха на 9-то място. Като прибавим непредвиденото отпадане от групите на Лига Европа - това сигурно е най-тежкият интервал на Роджърс отпред на отбора.

Любопитно е, че мениджърът бе освободен от Ливърпул на третата година поради слабия старт на акция 2015/2016.
 Спектакъл на
Спектакъл на " Анфийлд " за Купата на лигата! Ливърпул се разправи с Лестър след 3:3 и дузпи

Челси отстрани Брентфорд след две късни попадения

След това той води шотландския Селтик също 3 години и изведе " детелините " до два следващи требъла. Там той натрупа впечатляващ връх от 78% победи през първия си сезон.

Преди пък да дебаркира в Ливърпул мениджърът вкара Суонси във Висшата лига и даже се добра до 11-ото място в класирането. Там престоят му бе 2 години.

На нито едно място обаче северноирландецът не се е задържал повече от 4 лета. Макар и да е преживявал тежки провали в кариерата си, качествата му са безспорни. Предстои да забележим дали ще успее да извади Лестър от тежката обстановка и да се откри трайно при " лисиците ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР