Брендън Фрейзър е победител на наградите SAG за 2023 г.

...
Брендън Фрейзър е победител на наградите SAG за 2023 г.
Коментари Харесай

Брендън Фрейзър е победител на наградите SAG за 2023 г.

Брендън Фрейзър е победител на премиите SAG за 2023 година Докато приемаше премията за извънредно показване на мъжки артист в основна роля за осъществяването си в The Whale от водещата Джесика Частейн на премиите SAG в неделя, 54-годишният Фрейзър се пошегува, че сър Иън Маккелън го е посъветвал „ да бъде добър, да бъде къс и да седне " с речта си.

„ Никога не бих повярвал, че ще ми бъде препоръчана ролята на живота ми с този воин, Чарли в The Whale, той е човек, който съжалява, само че е в море от вяра “, сподели артистът.

„ Бил съм в това море и в последно време яхнах тази вълна и беше мощна и добра и тази вълна също ме разруши на дъното на океана. Завлече ме и се озовах на някакъв чудноват плаж в друг свят, чудейки се „ къде съм в този момент? “ “, продължи Фрейзър в речта си.

„ Просто желая да знаете, в действителност, всички артисти, които са минали през това или минават през това, знам по какъв начин се чувствате “, добави той. " Но повярвайте ми, в случай че просто останете там и поставите единия крайник пред другия, ще стигнете до мястото, където би трябвало. Имайте храброст. "

SAG е " Screen Actors Guild ", организация, която се слива с Американската федерация на малкия екран и радиото през 2012 година, с цел да образува SAG-AFTRA. SAG-AFTRA е американски съюз, който съставлява реализатори, работещи в региона на филмите, малкия екран, радиото, видеоигрите, рекламите и други форми на медиите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР