Бременната Риана продължава без грам свян да вдига все повече

...
Бременната Риана продължава без грам свян да вдига все повече
Коментари Харесай

Бременната Риана лъсна почти гола

Бременната Риана продължава без грам срам да подвига от ден на ден звук към себе си, до момента в който е надула огромен стомах дружно с първото си дете.

Интересът към нея става все по-голям, а обществените ѝ изяви са чудесна реклама за бъдещия ѝ музикален албум, написа Жената Блиц.

Дръзката звезда самоуверено пренаписа всички правила на майчинската мода и разруши на пух и прахуляк всички „ типичен “ визии на бременните. Все отново къде другаде сте виждали бременна в деветия месец да пие шампанско, до момента в който прави рутината си за хубост. Естествено за задачата Рири е по долни дрехи.



Кадрите са пуснати в обществените мрежи. Със своите почитатели тя споделя видео за рутината си за хубост, която прави преди лягане. Рири демонстрира цялата процедура, до момента в който театралничи пред огледалото в сатенен наследник сутиен и къси панталони, като още веднъж разголва оптимално огромния си стомах.

Материалите, които употребява певицата са от персоналната ѝ серия козметика. Накрая изяснява, че последната стъпка е чаша пенливо вино. Именно това предизвика и следващата вълна от разногласия под фрагментите към бременността и това какво е положително и неприятно за бебето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР