Бременната Поли Генова може и да стана изпълнителка на годината

...
Бременната Поли Генова може и да стана изпълнителка на годината
Коментари Харесай

Потрес: Бременната Поли Генова пя по гащи в Античния театър

Бременната Поли Генова може и да стана изпълнителка на годината на премиите на „ БГ Радио ”, само че това не се отрази кой знае какъв брой върху интереса към нейния първи огромен независим концерт. Събитието беше преди дни в Пловдив. Изпълнителката пя пред рехава аудитория, само че за сметка на това излезе на сцената по долни дрехи.

Феновете, които се бяха събрали да слушат Поли в Античния спектакъл в Пловдив, бяха меко казано сюрпризирани да я видят, издокарана в изцяло транспарантна рокля. Тоалетът, както се вижда от фотосите, наподобява по-скоро като пелерина, която се носи в спалнята пред отбрано общество от стеснен кръг почитатели, в сравнение с като нещо, в което можеш да се появиш пред доста хора. Въпреки това обаче звездата не се поколеба да застане точно в него пред своята аудитория и то на емблематично място като Античния спектакъл. Тя изглеждаше по този начин, сякаш е не запомнила да си сложи  подплатата, а черното й долни дрехи ясно се обрисуваше под транспарантната материя. Гледката бе още шокираща поради напредналата бременност на Поли, която другояче е сериозна изпълнителка, има сериозна връзка, благополучен годеж и двегодишен наследник. Не е ясно по какъв начин са се чувствали сътрудниците на певицата, измежду които е Любо Киров, който се слави с добър усет, заставайки до нея по време на шоуто. В сходни случаи хората в профил виждат стилния гаф, само че се вършат, че не го виждат. По същия метод и музикантите на сцената пяха и свириха с Поли, преструвайки се, че не виждат нищо неправилно в нейния тип. За благополучие на публиката, звездата си бе подготвила и други облекла, с помощта на които конфузните обстановки с външния й тип бяха лимитирани единствено в част от концерт, вместо да не престават цяла вечер.

След масираната реклама, която си направи в медиите преди концерта, Поли излезе пред много рехава аудитория. Според осведомени, повода не е била само в пандемията, поради която в продажба са били пуснати по-малко места в сравнение с би могъл да събере Античният спектакъл. Интересът към изявата й е бил много слаб и секторите настрана от сцената бяха съвсем празни. Въпреки всичко изпълнителката е удовлетворена от концерта си. Тя от години споделя по какъв начин работи на сцената от 4-годишна. Сега е на 34 години, което значи, че кариерата й досега е траяла цели 30 години. На този декор наподобява необичайно, че концерта в Пловдив е първият огромен в живота й. Но на родната сцена са ставали и по-странни неща, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР