Бременната Николета Маданска продължава да прави отчаяни опити да скрие

...
Бременната Николета Маданска продължава да прави отчаяни опити да скрие
Коментари Харесай

Николета Маданска вече не може да крие бременността

Бременната Николета Маданска продължава да прави обезверени опити да скрие своите наедрели форми, само че това към този момент е невероятно.

Половинката на Венелин Петков към момента не е признала обществено, че чака дете от шефа на новините в Би Ти Ви. Това обаче се вижда ясно от нейните най-нови фотоси, които е споделила в обществените мрежи. Кадрите са красноречиви – телевизионерката напълно скоро ще стане майка. Снимките са от фамилен празник край морето.

Николета в последно време избира да се снима единствено до рамената или в тил, само че в тази ситуация е театралничила в по-общ проект в компанията на своите родители. Кадрите недвусмислено демонстрират, че водещата на спортните вести най-вероятно ще роди още преди Нова година. Това ще бъде огромен празник в нейното семейство и още по-голяма – в фамилията на таткото Венелин Петков. Според слуховете, околните на 48-годишния новинар от години били уверени, че той ще остане без деца. Бебето, което е на път, било най-хубавата вест, която им е поднасял от години, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР