Бременната Лучия Бартоли, приятелката на Филип Плейн, брои дните до

...
Бременната Лучия Бартоли, приятелката на Филип Плейн, брои дните до
Коментари Харесай

Обратното броене започна: Лучия Бартоли се показа в клин и шокира с визията си

Бременната Лучия Бартоли, приятелката на Филип Плейн, брои дните до щастливото събитие. Съвсем скоро тя би трябвало да подари стилния дизайнер с още един правоприемник, само че злобарите не я оставят намира.

Лучия качи свое видео в Instagram, в което демонстрира наедрялото си коремче. Впечатление прави, че нежната половинка на Филип не е заложила на скъпарска визия, а е с най-обикновен черен чеп и бял топ.

Виж още: Гери Стаменова - гневна на бъзиците за британския ѝ! Моделката проговори на цели два езика 

 Instagram

Модни експерти разкритикуваха Лучия, само че очевидно не са забелязали, че мацката е бременна и е заложила на нещо супер комфортно. Всяка бъдеща майка ще разбере, че в един миг единствено това е комфортно за носене.

На Бартоли обаче въобще не ѝ пука за хейта. Докато Моника Валериева си трие профила в Instagram, разделя се и се събира с Меди, Лучия си живее живота в ултра разкош. Припомняме, че Моника бе спрягана преди години за държанка на Филип, само че пристрастеностите сред тях бързо угаснаха. 

Любимият дизайнер на родните инфлуенсърки и чалгарки има едно по-голямо дете, което е от предходна връзка, а Лучия ще го подари с втори правоприемник.

Виж още: Звездно селфи: Мария Бакалова и Никол Шерцингер се щракнаха дружно

Изображение: https://www.instagram.com/xluciabartoli/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР