Бременната Деси Слава е пред фалит. Изпълнителката, която в началото

...
Бременната Деси Слава е пред фалит. Изпълнителката, която в началото
Коментари Харесай

Истината Се Крие Със Зъби И Нокти! Това, Което Се Случва В Семейството На Десислава Е Наистина Кошмарно!

Бременната Деси Слава е пред банкрут. Изпълнителката, която при започване на идната година ще стане майка за повторно, се затвори вкъщи. Блондинката не върви даже до близкия магазин, с цел да купи самун. Отговорността за покупките се пада на нейния обичан Благой.

Певицата е удовлетворена, че не си мърда пръста за нищо и има опцията да помързелува. Спокойното й мързелуване смущава единствено намаляващата й банкова сметка. На парите на Деси Слава разчита освен първородният й наследник Майки, който учи в чужбина. Но и бащата на второто й дете Благой, който не може да се похвали със постоянни доходи.

ММА боецът към момента не печели задоволително от бокса, с цел да се устоя. С парите, които той получава е невероятно да покрие разноските на обичаната си и на детето, което доста скоро следва да се появи на бял свят.

Благой също разчита на заможната си обичана. А парите й към този момент са на изчерпване, защото тя от няколко месеца не е имала участия. Деси Слава реши да последва образеца на Кали, Емануела и Емилия и да работи до последно.

Но защото първата й бременност е била извънредно тежка, лекарите я предизвестили, че би трябвало повече да си почива, с цел да избегне затруднения.

Притеснена за здравето си и за това на бъдещия й правоприемник, пайнерката излезе в отпуск още през месец август. На хонорарите си от лятото тя разчита да покрият разноските й през тези месеци.

За да пести Деси Слава даже е отстъпила персоналния си автомобил на своя обичан. Изпълнителката е решила, че на този стадий не може да се оправи с поддръжката на две коли и е по-добре Благо да употребява нейната кола, написа Хот нюлс, базирайки се на Клюки.бг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР