Бременната Александра Петканова, която всеки момент ще даде живот на

...
Бременната Александра Петканова, която всеки момент ще даде живот на
Коментари Харесай

Даниел Петканов заряза бременната Александра, бъдещият татко замина за Америка

Бременната Александра Петканова, която всеки миг ще даде живот на първородния си наследник, остана без мъж преди коледните празници. Съпругът й Даниел отпътува за далечна Америка и остави сложната манекенка сама да се бори със студа в столицата, научи HotArena.

За благополучие драми в фамилията няма и пътуванeто на Лудия кореспондент било по работа. Неотдавна Петканов отвори рекламна организация дружно с Наум Шопов-младши и разгласи кастинг за инфлуенсъри (хора, които имат мощно въздействие в социланите мрежи). Двама определени завоюваха пътешестване до Ел Ей и Хавай, както и присъединяване в рекламни фотосесии. Като ръководител на журито, Даниел отпътува с спечелилите, а Александра остана да мръзне в София.
Красивата благоевградчанка е в напреднала бременност и лекарите изрично й забранили да лети със аероплан, изключително на такова дълго разстояние. Очаква се манекенката да роди до края на годината и нищо чудно мъжът й да изпусне значимото събитие, в случай че бебето реши да избърза и да се появи прибързано.

Александра очевидно не е ядосана на брачна половинка си, че я заряза, тъй като разгласява негова фотография в обществената мрежа и написа, че той е нейната сбъдната американска фантазия. Миналата година риалити звездата също пътува сама до Сингапур за фотосите на рекламна акция, а половинката й остана в България.  След шоуто „ ВИП Брадър ” предходната есен Дани и Алекс ловко се възползваха от известността си и в този момент печелят доста от лансиране на разнообразни артикули в обществената мрежа. Само за една рекламна фотография в инстаграм Петканова прибира 1000 лв., настрана има контракти с доста компании за продажба на облекла и козметика, написа " Уикенд ".

Хонорарът си от риалити формата фамилията влага в ново жилище край София, което подреди напълно по собствен усет. В него е планувана и детска стая за наследника им, който напълно скоро ще се появи на бял свят.
Че бебето е от мъжки пол, Петканови издадоха преди няколко месеца. „ Винаги съм мечтала първото ми дете да е момче. Щастлива съм да ви оповестя, че чакаме наследник! ”, разяснява Александра.

Дразгите, които двойката имаше в предишното, към този момент изцяло са забравени. Риалити звездите през днешния ден са признателни, че „ ВИП Брадър ” ги събра, защото  другояче едва ли щяха да възкресят любовта си. „ Ако преди време ми бяха споделили, че ще се омъжа за Даниел, несъмнено щях да се изсмея. Така се стекоха събитията, че в този момент сме дружно, чакаме наследник и аз няма по какъв начин да съм по-щастлива. Със сигурност желаеме да имаме още деца! ”, безапелационна е госпожа Петканова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР