Бременна в четвъртия месец жена е загубила детето си, след

...
Бременна в четвъртия месец жена е загубила детето си, след
Коментари Харесай

Пак побой над бременна в Бургас: Жената е загубила бебето си

Бременна в четвъртия месец жена е изгубила детето си, откакто е била удряна в корема от приятеля си. Случаят е от предходната седмицa от Бургас. Веднага са подадени документи за отбрана. Тогато тя е потърсила протекция в Центъра за предварителна защита на насилието. Оттам отчитат ескалация на случаите на принуждение над бременни дами, като единствено за последния месец в Бургас те са три, съобщи БНР.

„ Вследствие на физическо принуждение, което е съществено упражнено по отношение на нея от колегата ѝ, тя наложително прави аборт по медицински аргументи, защото той я е удрял в корема и надлежно плодът е нямало да се роди здрав “, разяснява Жени Петрова от центъра.

Младата жена е настанена при свои близки. В съда в Бургас е заведено дело по Закона за отбрана от домашното принуждение. Чака се решение за ограничаващи ограничения по отношение на мъжа.

Друга жена от Бургас също е потърсила помощ в Центъра през последния месец. Това се случва за повторно, откакто преди години е била настанена в Кризисния център дружно с двете си дъщери. Освен тя, обект на принуждение в този момент са и дъщерите ѝ, едната от които е бременна, споделя Жени Петрова.

Насилието още веднъж е от страна на брачна половинка на дамата и татко на двете девойки. Става дума за физическо и психическо принуждение. То е упражнено по отношение на двете му деца.

В Кризисния център в Бургас сега е настанена и друга бременна жена, още веднъж поради упражнено принуждение от колегата ѝ.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР