Бременна продавачка в един от пловдивските молове бе хваната да

...
Бременна продавачка в един от пловдивските молове бе хваната да
Коментари Харесай

Бременна продавачка крие дрога в склад на пловдивски мол

Бременна продавачка в един от пловдивските молове бе хваната да крие дрога в склада на магазина, в който работи, научи " Марица ". Пловдивчанката била задържана след подаден сигнал от нейни сътрудници.

В магазина пристигнали на инспекция мениджъри на компанията. По това време на работа били трима продавач-консултанти, само че бременната имала почивен ден. Единият от мениджърите влезнал в складовото помещение на магазина и почнал да преглежда остарели продукти. Сред стоките той видял кошница, в която имало остарели аксесоари. Започнал да
ги вади и под тях видял намачкан наследник найлонов плик. Отворил го и намерил още пет на брой по-малки пакетчета. Развил едно от тях и видял сухи листа. Усетил остра миризма, която оприличил на марихуана. Попитали продавачите на промяна чия е дрогата. Всеки обаче отрекъл да има отношение към марихуаната. Тогава мениджърите изпратили фотография на откритото в кошницата на бременната служителка, която почивала. Повикали я в магазина и тя пристигнала след към половин час.

Влязла напряко в складовото помещение. Казала, че марихуаната евентуално е на нейния другар. Мениджърите повикали полиция. Оказало, че униформените разпознават образно продавачката от работата им предходна година с нейния другар по случай с опиати. Полицаите попитали на кого е съдържащото се в кошницата, на който въпрос дамата декларирала, че е нейно. Поставили й белезници и я откарали в районното.

Било осъществено претършуване и изземване в склада на комерсиалния обект,
като е открито, че откритата марихуана е с тегло малко над 23 грама. В обясненията си пловдивчанката написала, че оставила дрогата в склада на
предпазване, за персонална консумация, с цел да не бъде открита на адреса, на който живее. След няколко часа в районното, тя била освободена. Малко по-късно обаче се сдобила с обвиняване и била изправена пред съда. Магистратите постановили условна присъда - 1 година затвор условно с изпитателен период от 3 години, както и санкция в размер на 2000 лева Пловдивчанката обжалвала, само че решението било доказано и на последваща инстанция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР