Бременна пловдивчанка опита да сложи край на живота си, заради

...
Бременна пловдивчанка опита да сложи край на живота си, заради
Коментари Харесай

Бременна пловдивчанка опита да се самоубие

Бременна пловдивчанка опита да постави завършек на живота си, поради психологични проблеми и мъчителна разлъка, научи " Марица ". Жената е на възраст 25-30 години, а плодът в корема й е на два-три месеца. По първична информация двамата с мъжа й се разделили малко откакто научили щастливата вест, че ще си имат дете. 

През това време пловдивчанката страдала грубо и се сринала душевен. През последния уикенд решила да организира значим диалог с бащата на детето й и да опитва да изгладят връзките си. Той обаче бил безапелационен, че сред тях няма да се получи. 

Тези думи я изкарали отвън релси. Тя пробвала да си пререже вените. Не съумяла, само че се наранила съществено. Тогава бил подаден сигнал, а кола за спешна помощ откарала потърпевшата бременна жена в болница. 

След обширен обзор, психолози се произнесли, че не е безвредна нито за себе си, нито за детето си. Говорила несвързани неща, даже твърдяла, че има гадателски качества. Затова била настанена в психото. Не е ясно какъв брой ще остане там. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР