Бременна мошеничка от врачанско ще бъде предадена на германското правосъдие,

...
Бременна мошеничка от врачанско ще бъде предадена на германското правосъдие,
Коментари Харесай

Предават на немските власти бременна мошеничка от Врачанско

Бременна мошеничка от врачанско ще бъде предадена на немското правораздаване, научи организация BulNews. Делото против измамничката се гледа преди дни от врачанския областен съд, където магистратите взеха решение да я предадат на прокуратурата в Мюнхен, като дотогава дамата би трябвало да бъде арестувана под стража.
От документите по делото излиза наяве, че до нашите управляващи е била изпратена Еверопейска заповед за арест, издадена на 23 април тази година от прокуратурата в Мюнхен. Заповедта е за предаване на 29-годишната Т.С. от Бяла Слатина за осъществени две закононарушения през април 2016 година
Едното е за шикалкавене, а другото за машинация – изтегляне на банкови заеми посредством подправяне на документи, без желание за връщането им.
По време на правосъдното съвещание юристът на 29-годишната жена, а и самата тя декларирали, че са съгласни непринудено и неотложно да бъде предадена на немските управляващи.
Интересното в хода на делото е, че измамничката даже настояла пред магистратите за ускорение на процедурата по предаване, защото била бременна.
29-годишната жена е омъжена с три деца и в този момент чака четвъртата си рожба. Тя е с чисто престъпно минало, само че е безработна.
Вероятната причина мошеничаката да желае по-бързо да бъде предадена на немските управляващи е, че по този начин четвъртото й дете ще се снабди с двойно поданство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР