Бременна жена е с тежка травма на ръката след посещение

...
Бременна жена е с тежка травма на ръката след посещение
Коментари Харесай

Пони отхапа пръста на бременна жена в зоопарка в Стара Загора

Бременна жена е с тежка контузия на ръката след посещаване на зоопарк. В момента лекарите се борят с рискова зараза след захапване на пони. Жената е в потрес. Трагедията се разиграва пред очите на десетки очевидци.

Семейство Челебийски от Пловдив изживяват същински призрачен сън при посещаване на зоопарка в Стара Загора. Пред очите на две годишното ѝ дете бременната Ани Челебийска губи пръста си в захапката на нападателно пони.
„ Посегнах към него. Аз даже и ръката не съм си подавала. То, в случай че беше цялата ръка, допускам, щеше да ми откъсне цялата ръка. Изведнъж ме захапа. Не съм очаквала такова нещо “, споделя пред bTV пострадалата Ани Челебийска.

Снимка: bTV
Съпругът ѝ следил безпомощно протичащото се.

„ Захапа ѝ цялата ръка и я повлече във вътрешността. Тя стартира да пищи. Детето също “, добави Благовест Челебийски.

Пострадалата отива до близката болница пешком и там схваща, че това не е първият сходен случай: „ Два-три дни преди моя случай е имало детенце със счупена ръка. Имало е жена с отхапано месо тука, от същото пони. “
Според потърпевшата никой не е алармирал зоопарка за проблематичното пони.
От община Стара Загора дадоха отговор: „ При обзор на записите от системата за видеонаблюдение е видно, че потърпевшата, дружно с придружители, минава около две указателни табели, съдържащи възбрана за хранене и допир до животните. Ръководството на Община Стара Загора показва страдание към потърпевшата и употребява случая да моли посетителите да бъдат виновни към себе си и животните. “

Потърпевшата обаче твърди, че мястото не е било обезопасено съответно.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР