Брекзит без сделка щеше да е нещо ужасяващо на фона

...
Брекзит без сделка щеше да е нещо ужасяващо на фона
Коментари Харесай

Борисов на инспекция в Доспат, коментира Брекзит

Брекзит без договорка щеше да е нещо ужасяващо на фона на цялата пандемия и икономическа рецесия, това е прекрасен ден за Европа.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на посещаване в община Доспат, където дружно със зам.-министър Нанков ревизира нова апаратура за сепариране и екологично култивиране на боклуци.

„ Честитя на всички днешния празник. Дай боже тази пандемия да премине и да можем да си отдъхнем. Днес имаме доста хубава вест. Много ми беше обезпокоеното, само че въпреки и постоянно в последния миг, Европейски Съюз намира верните решения. Европейски Съюз ще има съглашение с Англия, има към този момент контракт и ще продължим да работим във допустимо най-комфортни условия с Англия “, уточни министър председателят.

„ Има хиляди англичани, които имат парцели в България, както и ние имаме хиляди студенти там и работещи във Англия. Брекзит без договорка щеше да е нещо ужасяващо на фона на цялата пандемия и икономическа рецесия. Поздравявам Урсула фон дер Лайен, Мишел Барние, както и моя другар Борис Джонсън, който направи нужното, с цел да имаме съглашение. Това е прекрасен ден за Европа “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР