Бразилското крило на Челси Вилиан е отказал тригодишен договор от

...
Бразилското крило на Челси Вилиан е отказал тригодишен договор от
Коментари Харесай

Вилиан е отказал тригодишен договор от Интер

Бразилското крило на Челси Вилиан е отказал тригодишен контракт от новия американски клуб Интер (Маями), където съсобственик е Дейвид Бекъм. Вилиан е с изтичащ контракт при сините от Лондон, като подписа само анекс за удължение до края на сезона, който беше спрян и по-късно отегчителен поради пандемията от ковид. Самият футболист се показва доста добре напоследък, което разумно започва въпросите дали Челси няма да го задържи.

Но мълчанието от страна на Франк Лампард и управлението дават сами по себе си отговор. Вилиан обаче избира да изчака оферти от Европа, в случай че няма да остава на Острова.

Според вестник " Дейли Телеграф ", Интер (Маями) са предложили на Вилиан контракт от 100 хиляди паунда на седмица и контракт до 2023-а година. Това би направило някогашният състезател на Шахтьор (Донецк) един от най-скъпоплатените играчи в МЛС.

Изданието показва, че за навършващият през август 32 години Вилиан е мъчно да се мисли за дълготраен контракт в Европа. Но все пак, той е отказал предлагането от Съединени американски щати. А в Северна Америка огромни пари дават единствено на определени играчи, само че не и на всеки попаднал там.

Знае се, че Вилиан е уязвимост на Жозе Моуриньо, само че Тотнъм за момента мълчи по тематиката. През 2013-а година Шпорите са го желали, само че от оня миг са минали 7 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР