Бразилският президент Жаир Болсонаро поздрави Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
Бразилският президент Жаир Болсонаро поздрави Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

Болсонаро поздрави Байдън за победата на изборите

Бразилският президент Жаир Болсонаро поздрави Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в за успеха на изборите в Съединени американски щати. Политикът заяви за това на страницата си в Туитър, представен от организациите.

"Приветствам президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и откровено искам Съединени американски щати да останат "страна на свободните и цитадела на смелите " и се надявам на това ", написа Болсонаро, цитирайки химна на Съединени американски щати. Той също по този начин изрази подготвеност да работи с новото държавно управление, а също и да бъде продължено построяването на двустранен съюз "в отбрана на суверенитета, демокрацията и свободата по целия свят " и провеждането на политика на търговско-икономическа интеграция за богатството на двете страни.

Болсонаро е един от последните международни водачи, признали успеха на Байдън на президентските избори в Съединени американски щати. По време на предизборната конкуренция политикът намерено симпатизираше на настоящия собственик на Белия дом републиканеца Доналд Тръмп и му пожела да победи.

В понеделник Избирателната гилдия утвърди резултатите от гласуването в Съединени американски щати, съгласно които Байдън ще стане новият държавен глава. В поддръжка на демократа гласоподаваха 306 електори, а в интерес на настоящия президент, републиканеца Доналд Тръмп, 232. За да стане президент на Съединени американски щати, даденият претендент би трябвало да получи 270 гласа, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР